Indeling Penthouse "La Pineda"

 

Als je binnenkomt in het appartement, heb je aan de deur rechts het elektriciteitspaneel met parlofoon en onmiddellijk rechts een toilet met groot meubel.  Links heb je de volledig uitgeruste keuken met dampkap, kookplaat, oven, ijskast, diepvries, vaatwas en wasmachine, microgolf. De keuken is volledig uitgerust en heeft genoeg bestek, servies, glazen en kookgerei. Iedere woning heeft een koffiezet, frituurpan, broodrooster, stofzuiger, strijkijzer, strijkplank, droogrek, haardroger, vaatdoeken en barbecue(in de kelder).  Wij vragen wel om zelf een vaatdoek mee te brengen en afwasmiddel, vaatwastabletten en kuismiddelen  te voorzien voor uw verblijf.

 

Vanuit de hall kom je in de living met ruime uitklapbare eettafel voor 6 personen, 1 ruime drie zit die gemakkelijk kan uitgeplooid worden tot 2 persoonsbed en 1 twee zit.  Er is een salontafel en tv en een zeer ruim terras met tuinset en stoelen voor 6 personen.

Elke kamer heeft rolluiken en gordijnen. Vanuit de living kan je met een draaitrap naar het dakterras. Bovenaan de trap staan 4 ligbedden om te gebruiken om daar te zonnen. Wij vragen wel dat deze bij vertrek binnen gezet worden, op het dakterras hangt een wasdraad om de handdoeken en lakens te drogen.

 

Vanuit de living kan je ook met een natuursteen trap naar beneden naar het slaapgedeelte : daar heb  je de grote badkamer voorzien van toilet, bidet, bad met douchemogelijkheid, douchegordijn, badmeubel met zeepset, 12 grote badlakens, 2 badmatten, 6 normale handdoeken.

 

Deze handdoeken zijn vrij te gebruiken maar dienen niet voor strand of zwembad en moeten netjes gewassen worden na gebruik en teruggelegd voor de volgende gasten. Bij het baden zet je best de airco aan om damp te vermijden.

 

De besturing voor de airco in het slaapgedeelte is centraal, het is ongezond om de airco ’s nachts te laten aanstaan.

Het best is overdag gordijnen en rolluiken dicht te houden en ’s avonds de airco voor het slapengaan kort aan te zetten,  indien nodig. In de master bedroom heb je een dressing, 2 bedden van elk 90 cm, samen schuifbaar, met 2 nachttafels, bedlampen, een commode en een ruim terras met tafel en stoelen. In de 2e slaapkamer heb je 2 bedden van elk 90 cm, één nachttafel met lamp en een kast,. Er is een ruim terras.

 

De derde slaapkamer is voorzien van een bed van 90 cm, commode en inbouwkast, er is een bijzet bed voorradig  en een kinderbedje is aanwezig.

 

 

 

In het slaapgedeelte zijn genoeg dekbedden , hoofdkussens en één muggenapparaat per kamer voorradig. Bij koude periodes kan je met de airco altijd verwarmen. 

 

 

 

De vuilnisbakken moet dagelijks leeggemaakt worden in de containers aan de overzijde van de parking en voor vertrek degelijk gereinigd worden.

Het is ook verplicht de keuken, oven, ijskast, diepvries en microgolf te reinigen en overschotten die kunnen bederven weg te gooien bij vertrek, indien er onmiddellijk nieuwe huurders komen mag de boiler en ijskast blijven aanstaan en de tuinmeubels op het terras blijven, indien niet moet de elektriciteit afgelegd worden en alle meubels binnen geplaatst worden.

 

Uit oogpunt van hygiëne vragen wij U zelf voor strand- en zwembadhanddoeken te zorgen en zelf een onderlaken en overtrek voor de bedden mee te brengen.